La música de Pau Casals ressona al Pati de l’IEI amb l’espectacle ‘El baül secret de Pau Casals’

17/07/2024
La proposta, amb música en directe signada per la violoncel·lista Irene Labrador, està produïda per la Fundació Pau Casals amb motiu dels 50 anys de la mort del cèlebre músic català

 
Els sons urbans de dilluns i dimarts han cedit el testimoni aquest dimecres a la música de Pau Casals en la tercera jornada de la Festa Major de l’IEI, gràcies a l’espectacle familiar 'El baül secret de Pau Casals', que s’ha pogut veure al Pati.

La proposta, amb música en directe signada per la violoncel·lista Irene Labrador, l’ha produïda la Fundació Pau Casals amb motiu dels 50 anys de la mort del cèlebre músic català. Està creada i dirigida per Clara del Ruste, amb l’actor Adam Purti i l’escenografia de Xavier Erra.

L’obra explica com un jove troba en unes golfes el bagul de Pau Casals i, amb tot el que hi ha dins, especialment amb un personatge màgic que portava 50 anys esperant que el descobrissin, comença l’aventura d’una vida, la del músic català. Amb la troballa comença la màgia, el divertiment, la música i el descobriment de mons de Pau Casals. Infants i adults han participat de la il·lusió de la descoberta, durant la qual la música s’ha fet present en viu i en directe amb el violoncel.

Aquest dijous, la Festa Major de l’IEI continuarà amb el concert 'La paraula viva i amarga (Homenatge a Estellés)', a càrrec de Pau Alabajos, també al Pati de l’IEI a les 19.00 hores. Divendres i dissabte tindrà lloc l'activitat 'Vine a jugar al Minecraft de l'IEI', que es farà a la Biblioteca de la casa en dues sessions: la primera el divendres a la tarda (de 16.00 a 20.00 h) i la segona el dissabte al matí (de 9.30 a 13.30 h).